Taşkapı İlkokulu

Vizyon: Türkiye´de evrensel bir eğitimin gerçek temsilcilerini yetiştiren örnek bir örgün eğitim kurumu haline gelmektir.

Misyon: Kendinden ve çevresinden haberdar, geleceğe yön verebilen; kendine güvenen, kendini ve çevresini geliştirebilen;Türkçe ve yabancı dillere hakim; insana ve çevreye saygılı; vatanını ve milletini seven; manevi değerlerle donanmış; din hizmetlilerinin sunumunda bireysel yeterliliğe ve temsil kabiliyetine sahip bireyleri hayata kazandırmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:40/ 14:35
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz ilçe merkezine 20 km uzaklıkta olup servis imkanı her daim vardır. Ayrıca Aksaray ilinden ve Konya ilinden günlük olarak gidip gelen personelimiz bulunmaktadır. Okulumuz bütün maddi ve manevi imkanları barındırmaktadır.

WEB - https://taskapiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - FATİH MAH. KAPUTAŞ KÜME EVLERİ NO 53 ESKİL / AKSARAY